HTML

Queen bee bee beeee

Friss topikok

  • Orumiya: Kedves Kovács Ottó! Nem tudom a nevét, és a szoborkeresőben sem találtam róla információt. (2010.12.14. 12:16)
  • Orumiya: second picture by Bella Sofran google translate ftw! :) (2010.12.05. 11:50)
  • Orumiya: most működik elvileg :) (2010.03.01. 17:22)
  • Orumiya: Nem tűnök el, nagyon szeretlek titeket olvasni, remélem, sokat írtok még :) És egy kávézást ... (2010.02.11. 22:47)
  • : pussssssz :))) (2010.02.05. 12:03)

Címkék

2009.06.28. 12:57 orumiya

Klántársaimmal offline raidet szerveztünk szombat estére, és elmentünk borozni X kávézóba, aminek a főnöke szintén klántárs. Hát nem kicsit volt jó hangulat. :) Utána összekapartuk magunkat és elmentünk Kecske-hegyre szabadtéri goa-partyra. Kicsit későn érkeztünk, de hihetetlen buli kerekedett! Shakta és Oleg fasza zenét toltak, mi pedig pörögtünk ezerrel.

Hogy milyen is egy ilyen buli? Az erdő közepén egy tisztáson volt felállítva a dj pult, kis sátorba csomagolva. Fejünk felett valami fehér anyagból összeállított "sátor", a "falon" világító képek.Nem messze tőlünk hatalmas tábortűz, ami köré odagyűltek az emberek. Néhányan meteorral, ördögbotokkal zsonglőrködtek, hippilányok ugráltak körülöttünk és élvezték a zenét. Parkolóban hippi-busz. Úgy tűnik, a modern hippik goa partyra járnak.

Bordó, csúcsos csuklyában alacsony kicsilány, olyan, mint egy kis manó vagy egy gnóm rugó T2ben.

50es, őszülő szakállú bácsi, copfba kötött hajjal, lila pizsamaszerű ruhában táncol.

40-es, a régi (<3) magyartanáromra arcra nagyon hasonlító, derékig érő raszta hajú pasilassú, rutinos mozdulatokkal ördögbotot pörget a kezében, olyan átszellemült arccal, mint egy szúfi mester.

Szemüveges, helyes arcú lány pezsgősüveggel a kezében körbejár, és engem is megkínál.

Rossz helyre állt valaki kocsival (ergó az út kellős közepére keresztbe), mégsincs kurvaanyázás.

Szemüveges, 30+os pasi fehér pulcsiban (hátán vmilyen body felirat) táncol, jobb kéz felől egy barna hajú lány felém mosolyog.

Reggel az elhamvadt máglya körül hálózsákokban páran alszanak, sokan táncolnak.

Nem volt igazi napfelkelte a felhők miatt.

flash

Nyomjunk egy replayt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orumiya.blog.hu/api/trackback/id/tr876371851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása