HTML

Queen bee bee beeee

Friss topikok

  • Orumiya: Kedves Kovács Ottó! Nem tudom a nevét, és a szoborkeresőben sem találtam róla információt. (2010.12.14. 12:16)
  • Orumiya: second picture by Bella Sofran google translate ftw! :) (2010.12.05. 11:50)
  • Orumiya: most működik elvileg :) (2010.03.01. 17:22)
  • Orumiya: Nem tűnök el, nagyon szeretlek titeket olvasni, remélem, sokat írtok még :) És egy kávézást ... (2010.02.11. 22:47)
  • : pussssssz :))) (2010.02.05. 12:03)

Címkék

2010.01.27. 09:02 orumiya

Mindjárt 9. "Jaj, de korán keltem és még kómás vagyok" - alapon végigböngésztem egy csomó weboldalt, szóval igazán nekiállok aztánmostmártényleg valami hasznosnak is. Pl. fordítok holnapra. De ne rohanjunk ennyire előre.

Kezdjük ott, hogy ma meccselek. Keményen, komolyan. Mamihoz be kell mennem suliba, aláiratni egy "mégis létezett az a tantárgy és meg is lett tartva, hiába lett kitöröltetve az etr-ből"-papírt, aztán közölnöm kell vele valamiféle kevés agressziót kiváltó, lehetőleg a mami lelkében nem lebaszási/eltaposási/eltörlési/megsemmisítési szándékokat kiváltó módon azt a tényt, hogy másik szakdogatémám lesz. Ezután rohanok át a város túloldalára vészhelyzet-bébiszittelni "azt nem tudom, miért fél 1-re hív, ha csak 1-kor megy el otthonról dolgozni az apuka"-kérdésekkel a fejemben és "jaj de utálom, ha úgy ad puszit, hogy odateszi a kezét a derekamra"-érzésekkel a lelkemben. Utána háziorvosnál a múltkori tortúra a szangvinikus asszisztensnővel, és a "jaj, már a 25. ember megy be előttem "csak egy receptet kell aláírni"-felkiáltással" - módon ismét kivárni a sort, mert bizony fáj a torkocskám, a manduláim pedig exponenciálisan növekedve duzzadnak, és épp hiába van rajtam harisnya a cicanaci alatt, meg meleg pulcsi, didergek. 

A kávém pedig rossz ízű, már napok óta. A víz miatt. Mert a csapból valami olyasféle VALAMI folyik, ami víznek TŰNIK, de melegítés hatására a benne lévő vegyi anyagok különböző reakciók után érzékelhetővé válnak. Valami történik itt, csak elrejti előlünk a kormány vagy a titkosszolgálat vagy az ufók, hogy valójában egy nagy összeesküvés részei vagyunk, és igazából a (tragikus esztátikai érzék(etlenség)ről tanuskodó) kampányplakátokon megspórolt pénzt azt az ásványvízgyártókkal kötött titkos alku keretében lopják el, mert ha ihatatlan a  víz, akkor inkább ásványvizet veszünk. Nyilván.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orumiya.blog.hu/api/trackback/id/tr176371625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása