HTML

Queen bee bee beeee

Friss topikok

  • Orumiya: Kedves Kovács Ottó! Nem tudom a nevét, és a szoborkeresőben sem találtam róla információt. (2010.12.14. 12:16)
  • Orumiya: second picture by Bella Sofran google translate ftw! :) (2010.12.05. 11:50)
  • Orumiya: most működik elvileg :) (2010.03.01. 17:22)
  • Orumiya: Nem tűnök el, nagyon szeretlek titeket olvasni, remélem, sokat írtok még :) És egy kávézást ... (2010.02.11. 22:47)
  • : pussssssz :))) (2010.02.05. 12:03)

Címkék

Dzsulika

2009.10.06. 16:01 orumiya

Dzsulika nem volt egy szép kuytus, valami tacskó keverék leszármazását tekintve, és öregnek is számított. Ha a gazdája hazaért, mindig nagy örömmel fogadta, forgott a tengelye körül, heves szívdobogások közepette csóválta a farkát, boldogan ugrált és nyáladzott, nem lehetett nem szeretni. Szívesen leheveredett a konyhabútor alatt melegebb napokon, hidegebb napokon, vagy bármikor, ha valaki sertepertélt a konyhában. Ha dörgött az ég, villámlott, félelmében elbújt a fészerben vagy beosont a házba és a gazdi ágya alatt húzta meg magát. A macskákkal egész jól kijött, de azért megvolt az 1 méter tisztes távolság, ami megillette őket, mint az udvar azonos rangban lévő lakóit. Néha elszökött és átugrott az unokákhoz, de mindig hazatért, olyan megható volt a ragaszkodása, az ember ilyenkor gondolta magában, igen, az állatok igenis szeretnek.

Aztán a gazda egy nap arra ért haza, hogy az udvar úszott a vérben, Dzsuli pedig szétszaggatva hevert mindenfelé. A szomszédot és két dobbermanját hiába panaszolta be az önkormányzatnál és minden illetékes szervnél, szokás szerint nem történt semmi, különben is, határszéli maffiózókkal mit kezdjen az önkormányzat, a törvények rájuk nem vonatkoznak. A nemrég várossá nyilvánított település rendőrsége nem is foglalkozott az üggyel egészen addig, amíg a két kutya szét nem tépte a polgármester idős édesanyját, Özv. Tóth Sándorné szül. Kováts Etelkát, aki így a 86. életévében kutyatámadásban elhalálozott. Még az országos média is felkapta a témát, kivonult a tévé, megszólaltatták a kutyák gazdáját, aki kijelentette, hogy nem érti, mi történhetett Cézárral és Szultánnal, hisz olyan békés jószágok voltak mindig is. A kutyák először karanténba kerültek, majd mindenféle vizsgálatot követően elaltatták őket, a szomszéd pedig vett 2 rottweilert, akiket Néró és Király névre keresztelt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orumiya.blog.hu/api/trackback/id/tr506371739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Salsero 2009.10.07. 08:47:14

Na szép... De a kutyák nem rosszak, vagy jók. Csak kutyák. Viszont a nevelési rendellenességekről a gazda tehet. Az, ha egy kutya agresszív, majdnem mindig a gazdája bűne. Megfélemlítés, verés, éheztetés...ezek teszik vaddá a kutyát. Ha szeretetben, és következetesen nevelik fel, a rotweiler pl. a legszelídebb, leggyerekszeretőbb kutyák egyike.

Robee 2009.10.07. 16:55:19

teljesen igazad van, de ha a szomszédomat mérgezem meg attól nem lesz jobb senkinek se!
süti beállítások módosítása