HTML

Queen bee bee beeee

Friss topikok

  • Orumiya: Kedves Kovács Ottó! Nem tudom a nevét, és a szoborkeresőben sem találtam róla információt. (2010.12.14. 12:16)
  • Orumiya: second picture by Bella Sofran google translate ftw! :) (2010.12.05. 11:50)
  • Orumiya: most működik elvileg :) (2010.03.01. 17:22)
  • Orumiya: Nem tűnök el, nagyon szeretlek titeket olvasni, remélem, sokat írtok még :) És egy kávézást ... (2010.02.11. 22:47)
  • : pussssssz :))) (2010.02.05. 12:03)

Címkék

2009.07.24. 12:35 orumiya

Elült a tegnapi viharos szél, ami csak két dologra volt jó: egyrészt beparáztatott, másrészt a jótékony üvöltés alatt kirabolták a szomszéd házát. Szerencsére újra jó idő van, és we are going to Balaton ^^ (sálálálálá) 

Tudom, nincs sok közöm hozzá, de említést tennék egy, a blogolon fellángolt vitáról. A nap képének megszavazott, szexuális tartalmú képről lenne szó. Nyilvánvalóan tekintetbe kell venni azt, hogy a neten többnyire mindenki szabadon leírhatja a gondolatait, hiszen épp erről szól a blog, hogy a saját oldalunkra azt teszünk ki, amit akarunk (most eltekintve a szerzői jogoktól). Másrészt viszont a blogol törzsközönsége az a 10-18 éves korosztály, akiknek valamilyen szinten példát is kéne mutatnunk nekünk, idősebbeknek, és bár aki keres, az mindig talál hasonló tartalmakat, a nap képe szavazásra bocsátani ilyen jellegű képeket nem szép dolog. Az, hogy egy 10 éves miért netezik... mert a tudás hatalom! És manapság innen szerzi az emberek nagy többsége az információit. (Az ifjabb korosztály már digitális bennszülöttnek tekinthető, a netezéstől való elzárás lenne természetellenes inkább. Persze ismerni kell a mértéket is.) Ebben a korban természetesen kell szülői vezetgetés, a szabadon böngészgetést én sem támogatom, de épp erre szolgálnak a különböző szűrők. Rendben, a mai tizenéveseket sem kell félteni, de legalább ne mitőlünk származzanak az ominózus képek (kirakva a nagy nyilvánosság elé). 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orumiya.blog.hu/api/trackback/id/tr106371803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fönícia 2009.07.27. 23:17:11

Egyetértek. Az 5 éves gyerekem ugyan nem blogozik, de simán beül a gép elé böngészni. És ugyan az "ilyen" tartalmú oldalak le vannak tiltva, de pl a blogol nem. És sokan vannak itt a blogolon, akik még 10-nél is fiatalabbak.
süti beállítások módosítása