HTML

Queen bee bee beeee

Friss topikok

  • Orumiya: Kedves Kovács Ottó! Nem tudom a nevét, és a szoborkeresőben sem találtam róla információt. (2010.12.14. 12:16)
  • Orumiya: second picture by Bella Sofran google translate ftw! :) (2010.12.05. 11:50)
  • Orumiya: most működik elvileg :) (2010.03.01. 17:22)
  • Orumiya: Nem tűnök el, nagyon szeretlek titeket olvasni, remélem, sokat írtok még :) És egy kávézást ... (2010.02.11. 22:47)
  • : pussssssz :))) (2010.02.05. 12:03)

Címkék

2009.05.04. 23:18 orumiya

A gyerekek hihetetlen mértékben ráéreznek arra, hogyan kell kikészíteni a bébicsőszöket. Konkrétan Macika ma olyan hisztit levágott, amikor hazahoztam bölcsiből... sztem rákeresek youtube-on, hátha valaki szemfüles felvette a jelenetet. Nem akart hazajönni a velem... Se szép szó, se dal nem segített, így felkaptam és hoztam. Namármost egy kb 15 kilós baba vészesen nehéz tud lenni, ha arra törekszik. Tekergett, rugdosott, ordított, ahogy a torkán kifért, nekem pedig néha le kellett raknom, hogy jobb fogást találjak rajta. Akkor elmászott a földön, menni akart mindenfelé (sztem meglepődött volna, ha hagyom elmenni valamerre). Kb a honvéd kórházig jutottunk a bölcsitől, fogtam magam, bepakoltam taxiba, hazaértünk. Taxis elengedett 20 ft-ot, csak húzzunk már a francba, Macika összerugdalta ugyanis az anyósülés fejtámláját (is). A lépcsőházas jelenet hasonló téma volt, egy kis kulcskeresős-balfaszkodással fűszerezve. Otthon vagy 40 percen keresztül állt az ajtó melletti sarokban és ordított. Se szép szó, se dal... (de már ezt tudjátok...). Végül egyszercsak fogta magát, levette a cipőjét és jött, hogy tegyem tisztába... Jó lenne tudni, mi jár a fejében ilyenkor. Mindenesetre, a biztonság kedvéért, két pelust teleprodukált... aham, hasmenés....
És ha már a biztonságnál tartunk.... előre megkaptam a szerdai fizetésemet. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orumiya.blog.hu/api/trackback/id/tr96372007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Salsero 2009.05.05. 08:46:15

Ajjaj...a hiszti... :) Nálunk is volt (már nagyobbak) a rokonságban hisztis gyerek rendesen. Ilyenkor a hátamra kaptam, mint egy zsákot, aztán indulás. Ők meg túl kicsik még, hogy ne az legyen, amit én akarok. :D Most már többnyire megy szép szóval is a dolog, de ha eljönnek, és Apa/Anya szavának nem engedelmeskednek, mert "Csak még egy percet hadd játszak (számgép..megbolondul érte a gyerek)", akkor egyszerűen szó nélkül kikapcsolom: "Nem vita tárgya, indulás" címszóval. :) Nincs könyörgés, mert azt hamar megszokják. (Pedig tudják a kis nyavalyások, hogy szeretem őket, és mindent szabad, csak szót kell fogadni) (Radikális? :)
süti beállítások módosítása