HTML

Queen bee bee beeee

Friss topikok

  • Orumiya: Kedves Kovács Ottó! Nem tudom a nevét, és a szoborkeresőben sem találtam róla információt. (2010.12.14. 12:16)
  • Orumiya: second picture by Bella Sofran google translate ftw! :) (2010.12.05. 11:50)
  • Orumiya: most működik elvileg :) (2010.03.01. 17:22)
  • Orumiya: Nem tűnök el, nagyon szeretlek titeket olvasni, remélem, sokat írtok még :) És egy kávézást ... (2010.02.11. 22:47)
  • : pussssssz :))) (2010.02.05. 12:03)

Címkék

2009.02.27. 10:01 orumiya

A "miért menekülök" kérdést szeretném körbejárni, nehogy az a vád érjen, hogy általában az emberek elől zárkózóm be.

Az a nagy harci helyzet, hogy beszélnem kéne J-vel, és közölnöm kéne vele, hogy rossz anyagot tanítanak nekünk órán, és már így is kurvára elcsúsztunk a szigorlati anyaggal. Hogy világosabb legyen a szituáció: J = főboss; én = warlock + main tank; a dps (azaz csoporttárs) sunyin lapít, azzal az indokkal, hogy ő nem most évvégén fog szigorlatozni.

Amiért nagyon húzom a számat ettől ettől a beszélgetéstől az az, hogy már megint a tananyaggal vannak gondjaim, és újra az a vád fog érni, hogy nem azt akarom tanulni, amit tanítani akarnak. Ezen a ponton megvédeném magam, mert az addig oké, hogy múlt évben közöltem J-vel, hogy amit tanít egy oltári baromság és csak az utolsó helyen áll a fontossági listán (a kutyasétáltatás és a hörcsögsimogatás után), ami nem tett jót az amúgy exaltedes reputációmnak. Pláne az a javaslatom, amikor megemlítettem neki, hogy x dologról is szívesen tanulnék, akkor csapkodott a falnak a szemével és masszív unfiendly vagyok azóta is, ugyanis x témát olyan Y javasolta, akit J kifejezetten lábbal tipor. Sőt, most év elején volt egy félreértés Répafejjel, aki szántszándékkal félremagyarázta az e-mailemet, és megint csak az jött ki, hogy nem azt akarom tanulni, amit. 

Szóval most a fülem-farkam behúzva lapítok, próbálom összeszedni a bátorságomat (buffolás, gemek, enchantok). De tudom, hogy lockként egyhitel majd, ugyanis azért tanulunk mást más tanárnál, mert a korábbi Z tanárt személyes indíttatásból eltávolította. 

A diplomáciai pálya lenne a legnagyobb hiba, amit még ezek után elkövethetek.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orumiya.blog.hu/api/trackback/id/tr156372191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cita 2009.02.27. 14:52:51

1.) Te vagy a szhékes, ha másnak lenne ez a parája, akkor is neked KELLENE szólnod. 2.) Miért nem úgy közelíted meg a témát,h odaviszed a kis tétellistádat a tanárnak és "ártatlan" kérdésként felteszed, hogy akkor ennek meg ennek meg ennek a tételnek, hol tudnál utánanézni, illetve, hogy ha a félév teamtikájában még később lesz ,akkor mindegy, de már nagyon el akarsz kezdeni rá készülni, ezért szeretnéd tudni. Ergo kérdezd úgy, hogy neki legyen kötelessége kimondani, hogy vazzeg erről márpedig nem lesz szó órán. Asszem ha így csinálod, már törhetsz diplomáciai babérokra.
süti beállítások módosítása