HTML

Queen bee bee beeee

Friss topikok

  • Orumiya: Kedves Kovács Ottó! Nem tudom a nevét, és a szoborkeresőben sem találtam róla információt. (2010.12.14. 12:16)
  • Orumiya: second picture by Bella Sofran google translate ftw! :) (2010.12.05. 11:50)
  • Orumiya: most működik elvileg :) (2010.03.01. 17:22)
  • Orumiya: Nem tűnök el, nagyon szeretlek titeket olvasni, remélem, sokat írtok még :) És egy kávézást ... (2010.02.11. 22:47)
  • : pussssssz :))) (2010.02.05. 12:03)

Címkék

2009.02.26. 02:36 orumiya

Egyáltalán nem akarok tök negatív lenni1, 2de ha egyszerűen nem tudok most pozitív lenni3. Ez valami értelmiségi betegség, hogy minél többet tudok, annál több mindenről tudok, amit még tudnom kéne?4 Egyrészt van a suli és az ott teljesítendő dolgok, másrészt van az élet és az oda szükséges használható nyelvtudás5. És nem sikerül leülni tanulni6, mert minden reményemet ott hagytam abban a kis szemináriumi szobában, amikor a tanárnő közölte, hogy elhúzhatok dolgozni, és max. hobbiból foglalkozhatok azzal, amiből diplomát szereztem7. Oké, szálljunk le a földre8....  csak egyelőre a "hogyan gazdagodjunk meg" kérdéskörben E. kollégával sem jutottunk előbbre9. Majd legvégső esetben elmegyek Hawaii-ra és fűszoknyában fogom kínálgatni a hülye gazdag európai turistáknak a kókuszdiót10

Nincs megoldási javaslatom, de már napok óta béna perzsa popzenéket hallgatok 11.

 

1 egy büdös hal a képembe, ha szándékos a dolog

2 most jön a de

3 értelemszerűen nem a HIV-re gondolok

4 vágod?! 

5 értelemszerűen a két terület nem fedi egymást, csak ha tudós szereték lenni, 7 dioptriás szemüveggel a könyveket bújó, 240-es iq-val rendelkező AGY, ebből a 7 dioptria megvan.

6 főleg nem olyat, ami nem órára van, ergó ha nem csinálom meg, akkor nem égek senki előtt, mint a Reichstag.

7 most ne hari, de nem fogom elkezdeni sajnálni a több ezer munkanélküli tanárt meg jogász stb. az egyéni szocproblémám fontosabb, ha ez nem tetszik, hagyd abba az olvasást*.

8 remélem, te is hallottad a becsapódást

9 nem akar elmenni chippendale fiúnak és még számítástechnikai céget sem akar alapítani, nincs több ötletem, nem tudom megmenteni a lelkét sry

10 francba, ez sem jó, a bőröm nem bírja a napot, Norvégiában pedig hideg lenne a fűszorkányhoz

11 Wino:  - Nem is béna, ne szóld le!

     Oru: - Csönd, te meg ne szólj bele! Én írom a blogot!

     W: - Inkább húzzál már aludni!

     O: - 'Nyád! 

     W: - Bunkó! 

 

* (és a nénikéd térdekalácsa az agresszív kismalac) 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orumiya.blog.hu/api/trackback/id/tr576372195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása